UŽIVALI SMO U PRIRODI

By | 2019-06-21T08:56:58+00:00 June 21st, 2019|Novosti|Comments Off on UŽIVALI SMO U PRIRODI

Povodom završetka radne 2018/2019. godine u okviru grupnog rada s djecom školskog uzrasta u Dnevnom centru Visoko održan je niz aktivnosti za djecu.

Organizovani su izlasci za djecu u Visoko i Kakanj gdje su se korisnici počastili ručkom, osvježenjem i sladoledima i proveli vrijeme u ugodnom druženju.

U ponedjeljak 17.06.2019. godine organizovan je izlet i roštilj za djecu na lijepoj lokaciji Parka Ravne u Visokom gdje su imali priliku da se lijepo provedu uz šetnju i druženje u prirodi.

Kao završna aktivnost za ovu godinu organizovan je dan terapijskog jahanja za djecu na lokaciji Konjičkog kluba Vilenjak Visoko, gdje su djeca izuzetno uživala u prijatnom prirodnom okruženju te učestvovali u terapijskom jahanju pod vodstvom volontera Konjičkog kluba i uposlenika Dnevnog centra. Svim ovim aktivnostima zaokružena je radna godina u radu s djecom školskog uzrasta u okviru grupnog rada nakon čega djeca idu na zasluženi odmor te im ovom prilikom želimo ugodan i veseo raspust sa željom da početak nove radne godine dočekamo zdravi i sretni sa još više aktivnosti u organizaciji JU Centar za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama ZDK.