POSJETA NAČELNIKA OPĆINE KAKANJ PJ DNEVNOM CENTRU ZA DJECU I ODRASLE OSOBE S POSEBNIM POTREBAMA VISOKO

By | 2020-12-31T11:21:24+00:00 December 31st, 2020|Novosti|Comments Off on POSJETA NAČELNIKA OPĆINE KAKANJ PJ DNEVNOM CENTRU ZA DJECU I ODRASLE OSOBE S POSEBNIM POTREBAMA VISOKO

Dana 31.12.2020. godine u posjetu korisnicima Poslovne jedinice Dnevni centar za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama Visoko došao je načelnik Općine Kakanj  gdin. Mirnes Bajtarević. Pored načelnika u posjetu je došao i direktor JU Kulturno- sportskg centara Kakanj gdin.  Mirza Mušija, kao dugogodišnji prijatelj naše Ustanove.

Načelnik Općine  Kaknja  je obezbjedio paketiće za sve korisnike Poslovne jedinice  Dnevni centra za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama Visoko i želio je lično  upoznati se s korisnicima. Direktor Ustanove gdin.  Nurđehan Šahinović je pokazao načelniku prostorije Dnevnog centra za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama Visoko i način rada s korisnicima.

Korisnici zajedno s uposlenicima Dnevnog centra za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama Visoko  su priredili malu zabavu na kojoj su uživali u plesu, pjesmi i  igri, a posjeta je provedena u skladu s protokolom u vrijeme pandemije COVID-19.

JU Centar za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama Zeničko-dobojskog kantona ima od samog početka rada ovog Dnevnog centra za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama Visoko punu podršku i odličnu saradnju sa Općinom Kakanj i nadamo se nastavku i u narednoj godini. Ovom prilikom se zahvaljujemo Općini Kakanj, načelniku,kao i  direktoru JU Kulturnog –sportskog centra Kakanj na paketićima koji su obradovali naše korisnike.