USPJEŠNA REALIZACIJA PROJEKTA „OPREMANJE DJEČIJEG INKLUZIVNOG IGRALIŠTA“ U SARADNJI SA BH TELECOMOM

By | 2021-03-12T13:35:33+00:00 March 12th, 2021|Novosti|Comments Off on USPJEŠNA REALIZACIJA PROJEKTA „OPREMANJE DJEČIJEG INKLUZIVNOG IGRALIŠTA“ U SARADNJI SA BH TELECOMOM

JU Centar za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama Zeničko dobojskog kantona je aplicirala na javni poziv kod  BH Telecom d.d. Sarajevo, te  dobila donaciju u iznosu 5.000 KM. Sredstva su dodijeljena na osnovu projekta „Opremanje dječijeg inkluzivnog igrališta“. Projekat je realizovan većim dijelom u Poslovnoj jedinici Žepče/Maglaj, te manjeg obima u Poslovnoj jedinici Visoko. Ustanova je putem postupka javne nabavke izabrala najpovoljnijeg ponuđača i sam proces završetka i postavljanja igrališta završen početkom marta 2021.godine.

Ovo je nastavak uspješne saradnje s BH Telecom d.d. Sarajevo koji je kao društveno odgovorna kompanija i  ranije podržavao rad Ustanove.

Ovom prilikom se zahvaljujemo BH Telecomu koji je podržao naš projekat i nadamo se da ćemo u budućem periodu imati uspješnu saradnju, koja za cilj ima poboljšanje kvalitete u pružanju usluga našim korisnicima.