RADNA POSJETA PREDSTAVNIKA JU CENTRA ZA SOCIJALNI RAD ŽEPČE JU CENTAR ZA DJECU I ODRASLE OSOBE S POSEBNIM POTREBAMA ZENIČKO DOBOJSKOG KANTONA

By | 2021-10-15T12:23:02+02:00 October 15th, 2021|Novosti|Comments Off on RADNA POSJETA PREDSTAVNIKA JU CENTRA ZA SOCIJALNI RAD ŽEPČE JU CENTAR ZA DJECU I ODRASLE OSOBE S POSEBNIM POTREBAMA ZENIČKO DOBOJSKOG KANTONA

Danas je u radnu posjetu u prostorije Poslovne jedinice Dnevni centra za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama Žepče/Maglaj došao direktor JU Centra za socijalni rad Žepče gospodin Nedim Husičić sa svojim saradnicima. Tokom posjete  su posjetili prostorije Centra, te se upoznali sa radom i načinom pružanja usluga korisnicima u ovoj organizacionoj jedinici.

Na ovaj način je nastavljena dobra saradnja sa  Centar za socijalni rad Žepče i naše Ustanove , pri čemu su  dogovoreni daljnji  koraci za buduću saradnju ove dvije ustanove iz oblasti socijalne zaštite.

U prostorijama Centra ugostio ih je direktor Ustanove gospodin Nurđehan Šahinović, a posjeta je realizovana uz poštivanje svih epidemioloških mjera.